Задній фон самоклеючий Hobby Black*/Deep Blue 60x30см (31206)

Виробник: HOBBY (Німеччина)
Код товару: 03928-03
Наявність: В наявності
Артикул: HB31206

  • 317 грн






Створіть природну атмосферу для вашої риби за допомогою клейкого глянцевого фонового фото Hobby Black*/Deep Blue 60x30см (31206). Візуально покращте свій акваріум або тераріум за допомогою унікального ефекту глибини та дозвольте фону надихнути ваші спроби ландшафтного дизайну.

Самоклеючий фотофон дуже легко кріпити зовні, і додатковий клей не потрібен. Мета полягає в тому, щоб дозволити фотомотиву різко виділятися без будь-яких темних ділянок між плівкою та передньою панеллю, відблисків або бульбашок повітря, що погіршують зображення. Кольори риб починають світитися, а рослини сяють соковитими відтінками зелені. Ця міцна та самоклеюча плівка для вашого акваріума є брудо- та водовідштовхувальною, і її можна видалити, не залишаючи слідів, якщо це необхідно. Ваші рибки почуватимуться помітно краще, як удома.

Фони для акваріумів призначені не лише для візуального ефекту. Перш за все, задні стінки забезпечують рибам безпеку, адже кольорова фонова плівка сигналізує про розміри акваріума. Без них вони можуть легко піддатися стресу і відчайдушно шукати відступу.

-Надзвичайно легко кріпиться, оскільки є самоклейкою

-Не потребує додаткового клею для задньої панелі

-Фотомотив чітко виділяється, немає темних ділянок між плівкою та склом

-Кольори риб і рослин виглядають більш насиченіше

* Чорна самоклеюча сторона.


03928